Betaling

Du kan betale på følgende måder:

– Visa/Dankort, Visa, Visa Elektron, Maestro og MasterCard

– MobilePay

Der opkræves ikke noget betalingsgebyr, når du handler hos EnjoyHome.dk og vi hæver ikke beløbet på dit kort, før varerne sendes. Alle priser er dagspriser og er inkl. moms.

Fragt og levering

Fri fragt

Ved køb for 499 kr. eller derover betaler EnjoyHome.dk fragten til nærmeste GLS shop/ evt. Postnord pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke – dog max. 20 kg.

Møbler, store varer, er ikke omfattet af fragtfri levering. Det vil fremgå under information om varen, hvis den ikke er omfattet af fri fragt.

Du er også velkommen til at hente dine varer hos Enjoyhome. Her skal du vælge “Afhentning” under forsendelse. HUSK at skrive i bemærkningerne, hvornår du ønsker at hente varerne. Jeg vil herefter kontakte dig pr. mail for nærmere aftale om afhentningstidspunkt.

 Afhentning af varer på vores adresse i Ribe er naturligvis fragtfri.

Fragtpriser

GLS Pakkeshop / Privat eller Postnord pakkeshop/privat

Alm. Pakker     fra 39 kr.

Møbler og større pakker          fra 149 kr. 

Vær opmærksom på, at hvis du vælger levering til en privat adresse, skal chaufføren kunne aflevere pakken i tidsrummet mellem kl. 7 – 17. Hvis dette ikke er muligt, vil den automatisk blive leveret til nærmeste pakkeshop. Hvis pakken ikke afhentes inden for distributørens frist efter indlevering til pakkeshoppen, og den derefter sendes retur til HyggeHuset, vil udgiften herfor blive fratrukket en eventuelt købesum der skal returneres. Ønskes varen fremsendt igen, vil køber bliver opkrævet fragtomkostninger herfor.

Pakker afsendes normalt alle hverdage inden kl. 13, og leveringstiden er normalt 2 – 4 hverdage.

Der tages forbehold for sygdom og andet uforudset. I ferieperioder kan der forekomme længere leveringstid. Ferieperioder vil fremgå på EnjoyHome’s hjemme- og Facebookside, ligesom du vil blive gjort opmærksom på det i forbindelse med bestillingen af varer. Hvis bestillingen foretages senere på dagen, under ferie eller i weekenden/helligdage, sendes varen så vidt muligt førstkommende hverdag.

Du vil modtage track og trace informationer, så du kan følge din pakke.

Kun levering til Danmark

Vi sender som udgangspunkt kun til adresser i Danmark, men du er velkommen til at kontakte mig på info@enjoyhome.dk.  hvis du befinder dig i et andet land og ønsker levering udenfor Danmark.

Beskadiget indhold / Fragtskader

Vi gennemgår alle varer inden afsendelse, og kendte fejl og mangler er beskrevet på produkterne. Hvis din vare bliver beskadiget under transporten, skal du straks kontakte os på info@enjoyhome.dk. Vi beder dig sende dokumentation for skaden. Dette gøres ved at tage et billede af varen i original emballage, et billede af den/de skadede varer, og et billede af pakkelabelen. Dette skal bruges som dokumentation ved en eventuel erstatningssag. Så vender jeg tilbage med en løsning på problemet.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@enjoyhome.dk. eller benytte standardfortrydelsesformularen, som vedlægges i din pakke.

 Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

De returnerede varer skal leveres i salgsbar stand og i original emballage

Varen sendes til :

EnjoyHome

V/ Kirsti Snitker

Haderslevvej 70

DK-6760 Ribe

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og efter aftale med os aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Du skal vedlægge/medbringe en kopi af ordrebekræftelsen eller en kopi af faktura for dit køb, så vi er sikre på at det er dig der modtager pengene igen.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til :

EnjoyHome

V/ Kirsti Snitker

Haderslevvej 70

DK-6760 Ribe

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Vi bestræber os på at beskrive alle synlige/kendte fejl og eventuelle mangler ved varen. Vi gør opmærksom på, at en del af varerne fremstår med patina.